Opiskele merikapteeniksi, merenkulkualan insinööriksi, vahtiperämieheksi, vahtikonemestariksi tai suorita jatkokoulutuskursseja Turussa

Merikapteeneja on koulutettu Turussa vuodesta 1813. Nykyään Aboa Mare tarjoaa merenkulun tutkintokoulutusta ruotsiksi ja englanniksi, sekä jatkokoulutuskursseja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tutustu kurssitarjontaamme

Suorita merenkulkualan tutkinto Aboa Maressa

Aboa Maressa on mahdollista suorittaa merenkulkualan perustutkinto Axxellissa, tutkintonimikkeellä Vahtiperämies tai Vahtikonemestari (opetuskieli ruotsi), sekä korkeakoulututkinto ammattikorkeakoulu Noviassa, tutkintonimikkeellä Merikapteeni (opetuskieli ruotsi tai englanti) tai Merenkulkualan insinööri (opetuskieli englanti). Tarjoamme myös merenkulun ylempää AMK koulutusta, Master’s degree programme in Maritime Management ja Master's degree programme in Autonomous Maritime Operation (opetuskieli englanti).

Aboa Maren tarjoama koulutus antaa valmiudet työskennellä niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä markkinoilla. Pystymme takaamaan kaikille kansi- ja konepäällystöopiskelijoille harjoittelupaikan Suomen tai ulkomaan lipun alla liikennöivällä aluksella. Aboa Maressa on opiskelijoita sekä Suomesta että ulkomailta.

Lisätietoja tutkintokoulutuksista www.novia.fi tai www.axxell.fi.

Aboa Mare tarjoaa myös ylempää AMK koulutusta ja jatkokoulutuskursseja Giga Mare Training Centerissä Filippiineillä. Lisäksi teemme yhteistyötä Kreikkalaisen GMC Maritime Training Center kanssa. Ulkomaiset kurssit voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää »

Järjestämme jatkokoulutuskursseja ammattimerenkulkijoille, viranomaisille ja veneilijöille

Aboa Mare järjestää erilaisia jatko- ja täydennyskoulutuskursseja ammattimerenkulkijoille, viranomaisille, veneilijöille ja muille merenkulusta kiinnostuneille. Järjestämme jatkokoulutuskursseja, jotka täyttävät kansainvälisen STCW-standardin mukaiset vaatimukset ammattimerenkulkijoille. Räätälöimme myös kursseja ulkomaisille asiakkaille. Koulutamme kansainvälisiä miehistöjä ja teemme läheistä yhteistyötä sekä kansallisten että kansainvälisten asiakkaiden kanssa, kuten esim. Wärtsilä ja ABB. Tervetuloa opiskelemaan meille!

Tutustu kurssitarjontaamme


Aboa Maren tutkintokoulutusten ja kurssien kieli

Tutkintokoulutustemme kieli on ruotsi ja/tai englanti. Jatkokoulutuskurssien kielen näet kurssitarjontasivustoltamme, kurssikieli vaihtelee kurssista riippuen. Koska merenkulkuala on kansainvälinen ala, olemme valinneet sivustomme pääkieleksi englannin.


Simulaattorit osana merenkulun koulutusta

Aboa Marella on yli 200 vuoden kokemus parhaiden merenkulkijoiden kouluttamisesta kansainvälisille markkinoille. Nykyään käytämme ja kehitämme simulaatiota ja muita tehokkaita opetusmenetelmiä koulutuksessamme. Simulaation avulla on helppo arvioida taitoja ja tietämystä. Simulaattoreita hyödynnetään koulutuksessa monipuolisesti. Aboa Maren simulaattorikokonaisuuteen kuuluu kymmenen simulaattorikomentosiltaa, yksi konehuonesimulaattori, yksi VTS-simulaattori, yksi Navis DP-simulaattori ja yksi radiosimulaattoriyksikkö.

Aboa Maren simulaattorit


Koulutuksen laatutakuu

Koulutus täyttää kansainvälisen STCW-yleissopimuksen vaatimukset merenkulkualan koulutukselle, sertifioinnille ja vahdinpidolle (Standards of Training, Certification and Watchkeeping). Kansallinen koulutuksen arviointikeskus ja Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on STCW-auditoinut Aboa Maren. Traficom on myös valtuuttanut meidät järjestämään linjaluotsikokeita suomalaisilla väylillä, sekä IALA-standardin mukaista VTS-ohjaajakoulutusta. Aboa Marella on Nautical Instituten auditoima DP-simulaattori. Koulutuksemme laadun takaavat DNV ISO 9001 ja ISO 14001 standardit.

Aboa Maren laatujärjestelmä (henkilöstölle)


Aboa Mare yhteystiedot

Aboa Mare
Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku, Finland

-

Share

Aboa Mare Contact

Micael Vuorio

Micael Vuorio

Head of Maritime Academy and Training Center

-

+358 44 762 3413

Explore our courses »

Sign for newsletter »

Aboa Mare

Juhana Herttuan puistokatu 21, 20100 Turku, Finland