News

Activities

Mahdollisuuksien meri –tapahtuma 29-30.11.2018 tarjosi tietoa ja verkostoja sekä yhdessä kehitettyjä ideoita merenkulkualan tuotekehitykseen

Ensimmäisen päivän valmennuksessa perehdyttiin merenkulkualan toimintaan ja kehitysmahdollisuuksiin ICT-alan näkökulmasta. Luentokokonaisuus tarjosi globaalin ja laajan näkemyksen merenkulusta. Koulutuspäivä avasi toimialan saloja – käytäntöjä, tarpeita, mahdollisuuksia. Osallistujat saivat käytännön tietoa toimialasta ja mahdollisuuksista sekä pääsi innovoimaan ratkaisuja merenkulun digitalisaatiossa.

Workshop-päivässä syvennyttiin merialan verkoston ja liiketoimintamahdollisuuksien kehittämiseen. Workshop-päivän tavoitteena oli löytää liiketoiminta- ja tutkimuskysymyksiä, kumppaneita sekä konkreettisia ratkaisuja uusien palveluiden, järjestelmien ja tuotteiden kehittämiseksi.


Allied ICT Finlandin kick-off seminaari 7.11 – ponnahduslauta kasvuverkostolle

Keskiviikkona 7.11 Auriga Business Centeriin kerääntyi teollisuuden ja ICT alan edustajia keskustelemaan tulevaisuuden vaativista tuotekehitysprojekteista ja löytämään yhteistyökumppaneita. Seminaarin teemat olivat digitalisaatio logistiikassa ja autonomiset koneet, 5G ja teollisuuden toimintavarmat verkkoyhteydet, virtuaalitodellisuuden hyödyntäminen liiketoiminnassa, Hyperloop-testiradan mahdollisuudet teknologian kehittämisessä ja Allied ICT Finlandin palvelut ja kasvuverkostot. Yritykset, jotka kertoivat liiketoiminnastaan päivän aikana olivat Nokia, Meyer Turku, Kalmar, Unikie ja Hyperloop. Noin 100 henkilö osallistui kick-off seminaariin, joka koostui mielenkiintoisista luennoista ja vilkkaista keskusteluista. Tilaisuuden lopulla osallistujat kerääntyivät Aboa Maren tiloihin cocktailtilaisuuteen ja heillä oli mahdollisuus tutustua Aboa Maren simulaattoreihin.


AIF Video

Press Releases

29.10.2018
Kansallisen kasvuverkoston kick-off -seminaari Turussa
In Languages: FIN

18.06.2018
Tulevaisuuden lautat ovat miehittämättömiä ja ympäristöystävällisiä
In Languages: FIN, SWE

21.05.2018
Miljardiluokan kasvuodotukset: Pohjois-Euroopan suurin digitalisaation keskittymä Suomeen
In Languages: FIN

Share

Explore our courses »

Sign for newsletter »

Aboa Mare

Juhana Herttuan puistokatu 21, 20100 Turku, Finland