Training Center

Tavoitteemme ovat aktiivinen kurssitoiminta ja ohjenuoramme asiakastyytyväisyys. Saavuttaaksemme tavoitteemme me Aboa Maressa olemme vuosien saatossa luoneet laajan asiantuntijaverkoston, jota hyödynnämme tarvitessamme luennoitsijoita tai erikoisalueiden ohjaajia. Meillä on useita kansainvälisiä asiakkaita ja toimimme läheisessä yhteistyössä Wärtsilän ja ABB:n kanssa, ja tätä kautta meillä on kokemusta kansainvälisten miehistöjen kouluttamisesta.

Liikenteen turvallisuusvirasto on STCW-auditoinnut Aboa Maren. Liikenteen turvallisuusvirasto on myös valtuuttanut Aboa Maren järjestämään linjaluotsinkokeita ja VTS-koulutusta. Aboa Mare on Nautical Instituten auditoima DP-koulutuskeskus. Koulutuksemme laadun takaavat DNV ISO 9001 ja ISO 14001.

COURSE CO-ORDINATOR

Annina Rosenqvist +358 44 762 3123 annina.rosenqvist(at)aboamare.fi

COURSE CO-ORDINATOR

Lena Forsman +358 2 432 3129 +358 44 762 3129 lena.forsman(at)aboamare.fi

TRAINING DIRECTOR

Micael Vuorio +358 44 762 3413 micael.vuorio(at)aboamare.fi

Aboa Mare lähettää osallistujille vahvistuksen kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Osallistumisen peruutuksesta ei laskuteta, jos osallistuja peruu osallistumisensa vähintään 14 päivää ennen kurssin alkamista. Jos osallistuminen perutaan 7-14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme 50 % kurssin hinnasta. Tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssimaksu. Lasku kurssista lähetetään kurssin alettua.

Kadonneen kurssitodistuksen korvaamisesta osallistumistodistuksella veloitamme 50 €.

Merenkulkijat

Aboa Maren tavoite on palvella yksittäisiä merenkulkijoita mahdollisimman hyvin tarjoamalla heille kaikkein ajankohtaisimpia kursseja. Tällaisiin kursseihin lukeutuvat esimerkiksi ECDIS-kurssit, joista tulee lähitulevaisuudessa pakollisia, sekä sairaanhoitokurssit, joita suorittamista vaaditaan pätevyyskirjojen uusimisen yhteydessä. Aboa Mare ottaa mielellään vastaan kurssiehdotuksia. Jos haluamasi kurssi ei ole vielä kurssikalenterissamme, ota yhteyttä meihin!

Varustamot

Aboa Maren suurin vahvuus on kykymme räätälöidä kursseja varustamoiden tarpeita vastaaviksi. Kun huomaat kurssitarpeen, pyydä tarjous ja kerro, mitä kurssilta haluat. Muista myös, että Aboa Mare voi auttaa päällystösi koulutustarpeiden kartoituksessa.

Kouluttajakoulutus

Aboa Marella on pitkä ja kattava kokemus kouluttamisesta ja simulaattoreista, ja olemme kouluttaneet kouluttajia ympäri maailmaa. Me tiedämme, millainen on hyvä kouluttaja ja tarjoamme kouluttajakoulutusta, joka vastaa asiakkaan tarpeita.

Kotimaanliikenne

Aboa Mare tarjoaa kotimaanliikenteen kursseja, jotka johtavat kotimaanliikenteen laivurin, koneenhoitajan ja kuljettajan tutkintoihin. Kursseja järjestetään Espoossa, Vaasassa ja Turussa suomeksi ja ruotsiksi. Katso kurssikalenteristamme lähin sinulle sopiva kurssi. Kotimaanliikenteen kursseja voidaan järjestää myös asiakkaan haluamassa paikassa hänen haluamansa aikaan – kysy tarjousta!

Luotsitutkinnot

Aboa Mare järjestää Liikenteen turvallisuusviraston auktorisoimana luotsitutkintoja. Linjaluotsintutkinnot koskevat tiettyjä väyliä ja aluksia ja luotsin ohjauskirjat myönnetään aina tietyille väylille.

Konsultointi ja projektit

Aboa Mare on vastannut lukuisiin mielenkiintoisiin haasteisiin ja osallistunut mitä jännittävimpiin projekteihin. Meitä on konsultoitu simulaattorikeskusten käynnistämisen yhteydessä ja olemme olleet mukana rakentamassa simulaattorisiltoja, jotka vastaavat asiakkaan omia siltoja. Aboa Maren tavoitteena on olla mukana useassa projektissa, jotka hyödyttävät opetusta ja parantavat turvallisuutta.

Kurssitarjonta »

Aboa Mare

Juhana Herttuan puistokatu 21, 20100 Turku, Finland