Tietoa Aboa Maresta

Aboa Marella on 200 vuoden kokemus suomalaisten merenkulkijoiden kouluttamisesta. Mutta emme me ole juuttuneet historiaan – horisontissamme siintävät tulevaisuuden haasteet ja me vastaamme niihin ensimmäisinä. Tänään tarjoamme mm. laadukasta koulutusta, räätälöityjä kursseja ja Suomen suurimman simulaattorikeskuksen. Tervetuloa!


Akatemia

Aboa Mare kouluttaa merikapteeneita Novia-ammattikorkeakoulussa ja vahtiperämiehiä ja vahtikonemestareita ammatti-instituutti Axxellissa. Osa koulutuksesta järjestetään yhteistyössä Meriturvan, Wärtsilän ja Ahvenmaalla toimivan Maritime Safety Centerin kanssa.

Training Center

Aboa Mare järjestää kosolti erilaisia jatko- ja täydennyskoulutuskursseja ammattimerenkulkijoille, veneilijöille ja muille merenkulusta kiinnostuneille, minkä lisäksi järjestämme Liikenteen turvallisuusviraston akkreditoimina luotsikokeita. Viikonloppukursseillamme voit opiskella kuljettajaksi, kotimaanliikenteen laivuriksi tai koneenhoitajaksi.

Simulaattorit

Aboa Maren simulaattoriyksiköt sisältävät yhteensä 10 simulaattorisiltaa, konehuonesimulaattoreita, VTS-simulaattorin, Navis DP-simulaattorin ja radiosimulaattorin. Itse kehittämämme simulaattorirajapinnan avulla voimme luoda siltojen navigointivälineisiin teknisiä vikoja. Meillä on käytettävissämme 40 simulaattoriohjaajaa, joilla on laaja kokemus merenkulun alalta. Aboa Marella on alussimulaattoreita Turussa, Espoossa ja Subic Bayssä Filippiineillä.

Aboa Mare

Vuonna 2014 Aboa Maren tutkintoon johtavissa koulutuksissa opiskeli yli 500 opiskelijaa; vuonna 2014 Aboa Maren kursseille osallistui 1500 kurssilaista. Liity joukkoon!

Training Centerien sijainnit

Ota yhteyttä

Per-Olof Karlsson

Per-Olof Karlsson

Merikoulun johtaja, Toimitusjohtaja

-

+358 44 762 3402

Bo Lindros

Bo Lindroos

Laatuvastaava

-

+358 44 762 3407

Kurssitarjonta »

Aboa Mare

Juhana Herttuan puistokatu 21, 20100 Turku, Finland